Egyesek úgy vélik, hétszer születünk újjá, és minden életünkben egy kicsit különböző személyiségünk van az előzőhöz viszonyítva. Gondolkodtál már azon, vajon egy korábbi életben te milyen ember lehettél, és mivel foglalkoztál? Most a csillagjegyed alapján kiderül, rád mi volt igaz a legutóbbi életedben!

Kos

Valószínűleg előző életedben nagyon sok szabálynak kellett megfelelned, és rengeteg felelősség nyomta a vállad. A csillagjegyed alapján korábbi életedben te igazi vezéralkat voltál, aki képes volt másokat irányítani. Ebből kifolyólag nem lenne meglepő, ha csatavezérként vagy királyként élted volna mindennapjaidat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy sokszor úgy érezheti, nem ismeri igazán önmagát

Bika

Hatalmas energia lakozik benned, amit még az előző életedből hoztál magaddal; ennek köszönheted azt, hogy ha belefogsz valamibe, a végletekig kitartasz mellette. Mivel igazi csapatjátékos vagy, a csillagjegyed szerint korábban könnyen lehet, hogy valamiféle sportban jeleskedtél. Például szuper focista vagy kosaras voltál, hiszen fáradhatatlan és kitartó vagy.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyon kreatív lelked van, ami már az előző életedben is jellemző volt rád. Valószínűleg akkoriban volt egy ikertestvéred, akivel tökéletesen megértettétek egymást, és ez az oka annak, hogy érzed, folyton hiányzik mellőled valaki. Csak akkor leszel képes igazán megnyugodni, ha megtalálod a lelkitársadat, aki nagyon hasonlít hozzád. Addig viszont folyton új szerelmet és új barátokat próbálsz találni magadnak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Bár nem szívesen ismered be mások előtt, de tele vagy félelmekkel, és hajlamos vagy az állandó aggodalmaskodásra is. Ezt még az előző életedből hoztad magaddal, ahol valószínűleg nővérként vagy orvosként dolgoztál, és az volt a célod, hogy másokra vigyázhass. Ez az oka annak, hogy mai napig a szeretteid boldogsága és egészsége a legfontosabb számodra.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: