Egyszerűen a vérükben van a pezsgés és a vágy, hogy ismerkedjenek, flörtöljenek és izgalmas kalandokba keveredjenek. Számukra a tiltott gyümölcs a legédesebb!

KOS

A Kos kezdetben talán a legszerelmesebb! Folyamatosan elárasztja kedvesét bókokkal, apró meglepetésekkel, figyelmességgel, programokkal és valószínűleg lesi társa minden egyes kívánságát. Ez az állapot akár évekig is eltarthat, de eljön egyszer az a pont, amikor már a szerelem átmegy inkább megszokásba, lekerül a rózsaszín szemüveg, és ekkor a jegy szülötte "virágról virágra száll". A partnere egyszerűen nem tudja, hogy mi történhetett, pláne ilyen hirtelen, így reménykedik még abba, hogy javul a helyzet, de valószínűleg már ne fog, ugyanis a Kos ekkora már elvesztette minden érdeklődését és hajta a vágy, hogy megismerjen új embereket és friss kalanokba keveredhessen. Vigyázz, mert ez az állatövi jegy profi a titkolózásban, sőt az is lehet, hogy soha nem derül fény a csalfaságára.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te mennyire vagy jó barát? Ezt árulja el rólad a csillagjegyed

SKORPIÓ

A jegy szülötte nagyon "cuki", nagyon édes, de csak ideig óráig, sőt profi abban, hogy előadja: nála nincs is jobb társ a Föld kerekén! Könnyen behálózza áldozatait, akik úgy érzik, hogy övék a főnyeremény, hiszen a Skorpiónál jobb partner nem is létezik. Nagyon dekoratív/sármos, vág az esze, mint a borotva, humoros, pozitív, remek a kisugárzása, mindig mosolyog, házias és gondoskodó. Kell ennél több? Az első pár randi maga a megtestesült álom, és ha sikerül felkelteni a Skorpió érdeklődését, akkor ez az állapot 1-3 évig még eltarthat, de megváltozni sajnos nem fog: jönnek a félrelépések! Izgalomra, bókokra, elismerésre, több szeretetre és figyelemre, újdonságra van szüksége. Hiába kapja meg társától a gondoskodást, midig hiányozni fog neki valami/valaki. Ha félrelép és szakítasz vele, akkor sem fogsz tudni tőle megszabadulni, hiszen fűt-fát ígér majd, aminek könnyen be lehet dőlni, mitöbb azt sem engedi majd, hogy elfelejtsd, vagy új kapcsolatba kezdj, hiszen mindig a nyomodban lesz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: