Nyáron nehéz teljesen átadni magunkat a munkának, különösen akkor, ha odakinn hívogatóan szikrázó a napsütés és semmi másra nem vágyunk csak elszabadulni egy vízpartra vagy a hegyek közé. Hiába minden, a munkát el kell végezni és meg kell elégedni azzal az 1-2 hét szabadsággal, ami kijár.

Alapvetően a nyári időszak is nagyrészt munkával telik, így nem árt, ha tudjuk, hogy mit ígérnek a csillagok ezen a téren a nyári szezonra.

Kos

Sok energiát fogsz belefektetni egy projektbe, azonban nem fogsz olyan szintű sikert elérni vele, mint amire számítottál. Emiatt nagyon csalódott leszel, de meglásd, az ősz közeledtével fordul a kocka és rájössz, hogy a törekvésed mégsem volt annyira hiábavaló.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennyi ideig tart a megbocsátás a csillagjegyeknek – A Skorpiók bosszút állnak, a Rákokat viszont könnyű kiengesztelni

Bika

Ez a nyár számodra cseppet sem a láblógatásról fog szólni. Annyi munkát varrnak a nyakadba, hogy az sem csoda, ha azt fogod érezni, hogy az egész céget te viszed a válladon. Mivel jól teljesítesz a megpróbáltatás alatt, teljesen jogos, ha némi fizetésemelési kérelemmel állsz a feljebbvalóid elé. Nem fogják elvetni az ötletet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Azt érzed, hogy a nyári időszakban vesztesz a lendületedből és az amúgy alapvetően energikus éned fáradtan kullog mögötted. Nem érzel különösebb motivációt, azonban ez meg fog változni, amikor egy olyan projekttel keresnek meg, ami feléleszti benned a kezdeti lelkesedést. Talán nehezen fogsz nekikezdeni, de ha felveszed az iramot, minden rendben fog alakulni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: