Ebben az évben gyakran szeretnél az érzelmeid szerint cselekedni, de mindig visszafogod magad. Nem akarsz sebezhetővé válni, talán ezért vagy túlságosan óvatos. Nagyon hasznos, ha van egy bizalmas beszélgetőtársad, akivel megoszthatod, ami benned van.

Ha egyedülálló vagy, akkor könnyedén ismerkedsz. Jó, ha hagysz időt, mielőtt elköteleznéd magad bárkivel is. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel sok időt szeretnél együtt tölteni, ugyanakkor vágysz az egyedüllétre is. A párod remélhetőleg megérti mindezt.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-24 - Amennyiben ma elengedi magát, s nem akarja tudatosan beosztani a napja minden percét...

Kos

Mondd el mindazt, amin gondolkozol és figyelj a többiek reakciójára. Egy ember talán zavarodottnak tűnik és tisztázásra van szüksége. Fogalmazd meg másképpen ugyanazt a dolgot. Tartsd fenn a kommunikáció folyását. Az új megközelítések elsajátítása csak a hasznodra válik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Végre beszélsz mindarról, ami benned lakozik és tisztázni tudod a dolgokat. Amit mondasz, az megváltoztathatja egy fontos emberrel való kapcsolatodat. Hirtelen sokkal fogékonyabbnak találod ezt a személyt, mint gondoltad volna.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nyitsz egy új gondolkodásmód és attitűd felé. Nem az a fontos, hogy honnan származik ez az új hozzáállás, hanem az, hogy hogyan érzed magad miatta. Ne lepődj meg, ha valaki ennek kapcsán furán reagál rád.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: