Kos és Mérleg

Mindketten inkább a szívetekre hallgattok, és nem az eszetekre, ezért ebben a témában nagyon egy hullámhosszra tudtok kerülni. A párkapcsolatotokról (vagy annak hiányáról) órákig tudtok beszélgetni, és mindig tökéletesen megértitek egymást. Persze ettől függetlenül ti sem valljátok mindig ugyanazt, sőt, a személyiségetek minden más téren elég eltérő: míg a Kosok nagyon függetlenek, és jól megvannak egyedül is, addig a Mérlegnek állandó igénye van a közös programokra, baráti csevejekre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai egy csodálatos napnak ígérkezik, kedves Mérleg, mivel nem csak kedve, hanem ambíciói és kreativitása is a tetõfokára hághat. Igyekezzen a megfelelõ körülményekrõl gondoskodni, hogy kellõképpen megélhesse ma önmagát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerencsére képesek vagytok egymáshoz igazodni, és épp ennek köszönhetően találjátok meg a tökéletes egyensúlyt!

Bika és Skorpió

A két legmakacsabb jegyről van szó, ebből kifolyólag pedig nem ritka, hogy ti összevesztek valami apróságon. De ez még nem jelenti azt, hogy ne imádnátok egymást, sőt, inkább arra utal, hogy képesek vagytok kiállni a saját igazatok mellett, és mindig töretlenül őszinték vagytok egymással.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerencsére sosem haragszotok meg a másikra (vagy ha mégis, maximum rövid ideig), és valójában épp ez a hozzáállás tanítja meg nektek azt, hogy nem lehet mindig igazatok, és van, hogy meg kell tanulnotok belátni a saját hibáitokat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: