Az égiek elárulják, hogy kik azok, akikben nem szabad megbíznod egy kapcsolatban. Hiába nagy a szerelem, ne legyél vak!

Kos

Mindig izgalomra vágyik, igényli az új élményeket. Az állandó kalandvágy és a más pasikkal való versengés miatt ő az, aki aztán nagyon nehezen mond igent egy hosszútávú kapcsolatra. Szó szerint fáj neki, ha hűségesnek kell maradnia. Nagyon nehéz rávenni, hogy a végsőkig kitartson a szerelmed mellett, komoly indok és elköteleződési vágy kell ahhoz, hogy ne nézzen másra. Persze akadhatnak kivételek, ám a legjobb, ha már a kapcsolat elején tisztázod vele, hogy a megcsalás nálad szóba sem jöhet. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne.

Ikrek

Az Ikrek pillanatok alatt bárkit levesz a lábáról, amit gyakran ki is használ. Legtöbbször ártatlan flörtről van szó, ám ha unatkozni kezd melletted, akkor nagy az esély arra, hogy máshol keresse az izgalmakat. Ez elsőre nemcsak ijesztő lehet, hanem rendkívül sértőnek is. Nem kell eltűrnöd, hogy egy férfi így bánjon veled. Miért is tennéd? Mondd meg kedvesednek, hogy számodra egy kapcsolat nemcsak a szerelemről, hanem a hűségről is szól, melybe nem fér bele egy-egy kikacsintás. Persze ha te nyitott szellemiségű vagy, akkor semmi akadálya a dolognak, ha viszont nem, készülj a legrosszabra. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: