Vannak olyan csillagjegyek, akiket egymásnak rendelt az ég is, de olyanok is, akik bármit tesznek, képtelenek kijönni egymással egy párkapcsolatban. Ti is közéjük tartoztok? Ha a szerelemről és a párkapcsolatokról van szó, szinte mindenkinek vagy egy-két közhely a tarsolyában. Az ellentétek vonzzák egymást, megtalálta, mint zsák a foltját és hasonlók. Van, aki arra esküszik, hogy a hasonló érdeklődési kör és az azonos életcélok egy kapcsolat alapküvei, míg mások szerint nincs is jobb, mintha a felek olyanok egymás számára, mint a tűz és a víz. Nem mindegy azonban, mennyire vagyunk hasonlóak vagy különbözőek, mindkét esetben létezhetnek ugyanis akkora buktatók, amik kapcsolatunk rovására mehetnek. Ezek a csillagjegyek pedig, mégha a rózsaszín köd el is fedte egymás előtt a hibáikat, hosszú távon ki nem állhatják egymást.

1. Kos és Rák

Míg a kosok általában nagyon szenvedélyesek és hirtelen hoznak nagy horderejű döntéseket, addig a rákok szeretik, ha lassan haladnak előre a dolgok. Párkapcsolataikban sem vágynak nagyon másra, csak, hogy szeretgetve, dédelgetve legyenek és, hogy partnerük megadja nekik a szükséges teret. A kosok ezen a téren egyszerűen túl gyorsak nekik, míg a rákok túl sok ölelgetést, dédelgetést igényelnek, amire a kosoknak nincs idejük.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen...

2. Bika és Nyilas

Ők ketten úgy érezhetik, minha egymásnak teremtette volna őket az ég is. Ha barátságról van szó, jobb partnerre nem is vágyhatnának egymásnál, ugyanakkor nem biztos, hogy a következő szintre kellene emelniük a kapcsolatukat. A nyilas túl szabadszellemű ugyanis a bikához képest, nem tud sokáig egy helyen megmaradni, ahogy egy ember mellett sem, míg a bika igényli, hogy támaszkodhasson partnerére, ha szüksége van rá és feltétel nélkül bízhasson benne.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Ikrek és Szűz

Teljes ellentétei egymásnak, így elsőre talán vonzónak találhatják a másikat, kapcsolatban élve azonban hamar rájönnek, hogy különbözőségeik bizony megkeseríthetik az életüket. Az ikrek teljesen kiszámíthatatlan, az élete kész káosz, de ő ezt élvezi, míg a szűz általában megtervezi napja minden percét és szeret kitűzött célokat elérni. Ha együtt vannak, előbb utóbb egymás idegeire mennek majd.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: