Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Elõfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetûek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön. Higgyen a jövőjében, tekintsen mindig előre: tervezze meg a következő nyaralását, vagy utazását. Próbálja meg olyan gyorsan megoldani az aktuális problémákat, amilyen gyorsan csak lehetséges, így újra visszatér a harmónia és béke az életébe, és több szabadidővel fog tudni gazdálkodni.
Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége!
Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.
Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

Pénteki Horoszkóp 2020-12-11

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önbõl, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait.
Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában.
Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.
Ne siessen. A teste mindig jelez, ha szüksége van valamire, figyeljen oda erre.

 

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Hagyja, hogy az érzelmei, játszanak a képzeletével, legyen felszabadult és szárnyaljon! Ma nem éppen a racionalitásnak van itt az ideje, inkább az önfeledt vidámságnak, ami méltán megédesítheti a napját, így érdemes rá törekednie. Legyen bárhol, vagy csináljon bármit, érezze nagyon jól magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy csak bal lábbal kelt fel, vagy egyszerűen csak ez nem az ön szerencse napja. Ettől függetlenül ne essen kétségbe, mert szép időszak elé néz a közeljövőben. A felhők mögött már kezd felragyogni a napfény, és ismét sikeres lesz az élet minden területén.
Ne hagyja, hogy megzavarják a munkában. Amikor dolgozik tegye félre az otthoni gondokat, máskülönben nem lesz képes kellően a feladataira koncentrálni.
Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania.
A külvilág felé ön azt közvetíti, hogy minden a legnagyobb rendben van, de ez nem igaz. Ne csapja be magát, inkább tegyen ellene.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

A mai napon egy nagy lépést tehet a céljai felé, kedves Rák, amennyiben sikerül jól kombinálnia a vidám hangulatot a kötelezõkkel. Ha ugyanis jó a kedve, ma játszi könnyedséggel veheti az akadályokat, ami gyorsabb tempót, s végül, nagyobb eredményeket is vonhat maga után!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne gondolja, hogy a boldogságot minden erőfeszítés nélkül, könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak a saját álmai és elképzelései, de kár lenne, ha csak azért nem érné el a céljai, mert nem tette meg a szükséges lépéseket.
A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával.
Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.
Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: