Szerelmi kos horoszkóp 

A régi, negatív tapasztalatok gátolnak abban, hogy befogadj egy új szerelmet az szívedbe. Muszáj lesz kilépned otthonod négy fala közül, s igent mondani egy randira, különben hónapokra bebetonozod magadat ebbe a semmitmondó helyzetbe. Mostanság mindig a kétkedést engedted előtérbe a bátor igenek helyett. Menj el randizni vagy egy szingli klubba!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentõséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Szerelmi bika horoszkóp

Lépj a tettek mezejére! Változz át kívül és belül, légy bátor, s ha randira hív valaki, mondj igent! Biztosan kényelmes a négy fal közt ülni, ám vágyaidra a válasz házon kívül keresendő. Ne félj az elutasítástól, te is bátran hívj meg valakit egy italra! A bátorság a sikered kulcsa.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

A mai napon meglehetõsen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsõként ellenõrizze a tudomására jutottak tényszerûségét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielõtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielõbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Szombati Horoszkóp 2020-09-12

Szerelmi ikrek horoszkóp

Szingliként a szerelem a legváratlanabb körülmények közt érhet utol. Megeshet, hogy egyszerre két udvarlód is akad. Figyelj, gondolkodj és kerüld el az elhamarkodott döntéseket, mindeközben adj egyenlő esélyt az érdeklődőknek. A szív és a józanész együttesen döntsön!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Önt egy igen erõs és intuitív kötelék fûzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre õket, vagy egyszerûen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

Szerelmi rák horoszkóp

Szívügyek terén, tornádóra van kilátás, szép befejezéssel. Minden körülmény adott a boldogság megérkezéséhez. A kisugárzásod vonzó lesz a másik nem számára. Megtörténik a nagy találkozás valakivel, aki megdobogtatja a szívedet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: