Bizony, nagyon is szerencsének érezheted magadat, ha munkahelyi vezetőd, felettesed e csillagjegyek valamelyikében született. Talán pontosan azért, mert ő nem a „klasszikus” vezetőtípus. Inkább megértő, segítőkész, figyelmes, szóval valódi főnyeremény. Esetleg te ismersz magadra? Te is közéjük tartozol? És a főnököd? A horoszkópból kiderül.

Az Ikrek a legviccesebb főnök

Az Ikrek főnökkel valójában minden napod a felhőtlen vidámságról szól. Bámulatosan képes feldobni a munkahelyi hangulatot, izgalmas és igazán szórakoztató típus. Gyűlöli az unalmat, ezért mindennél jobban törekszik a változatos feladatokra, de persze elvárja a minőségi munkát. Optimizmusával, lelkesedésével nagyon erősen hat rád és mindenki másra is a környezetében. Mellette igazi csapatmunkában lehet részed, de még a péntek estéket is szívesen töltöd vele koktélbárban beszélgetve. Nagyon nyitott a személyisége, szívesen meghallgatja a problémákat, és okos tanácsaival, javaslataival segít is, amikor csak teheti. Az Ikrek főnök sosem panaszkodik, pedig neki is megvannak a maga gondjai. Időnként szétszórtnak, néha talán kiszámíthatatlannak tűnhet, de tény és való, mindig összekapja magát, és igazán jól végzi a feladatát.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg a diplomatikus főnök

A Mérleg főnök előnyeit nagyon hosszasan lehet sorolni. Nagyon jószívű és könyörületes, ugyanakkor erősen motiválja is a többieket. Ő sosem él vissza a pozíciójával, munkatársaival mindig a megegyezésre, a csapatmunkára törekszik. Ő az a típus, aki biztosan megajándékoz a születésnapodon, az ünneplés nála sosem marad el. Ő az a főnök, akiben vakon bízhatsz, és bármilyen problémádat elmondhatod neki, okos tanácsokkal segít, nem mellesleg nagyon tud titkot tartani. A legdiplomatikusabb típus, a nélkül képes pillanatok alatt rendet tenni a vitás helyzetekben, hogy felemelné a hangját, vagy bármelyik félnek igazat adna. Mégis mindenki hálát érez a megoldásért. Annak ellenére, hogy nagyon megnyerő, ő sem tökéletes. Nem szeret nehéz döntéseket hozni, néha szórakozottnak tűnhet, és önmagáért sem képes mindenkor kiállni. Ennek ellenére szerencsésnek érezheted magad, ha a Mérleggel dolgozhatsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-12-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: