Két csillagjegynek olyan szerelmi fordulatban lesz része, amelyre álmukban sem számítottak volna. Képtelenek kiverni előző párjukat a fejükből és még mindig erős érzelmeket táplálnak irántuk. A csavar az lesz a történetben, hogy karácsonyra újra össze fognak jönni.

Lássuk, hogy kik ők.

Vízöntő

A jelen párkapcsolatod nem olyan kielégítő számodra, mint ahogy azt te szeretnéd. Ennek okán estéket töltesz azzal, hogy az exedre gondolsz és arra, mennyire boldog voltál vele és mennyire egy hullámhosszon voltatok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A karácsony egy olyan meglepetést tartogat számodra, amelyre nem is számítottál. Újra össze fogsz jönni a volt pároddal. Óriási és leírhatatlan lesz a boldogságod. Sokkal nagyobb bölcsességgel fogsz viszonyulni a kapcsolatotokhoz, mint annak előtte, hiszen már tudod, hogy milyen az igaz szerelmed nélkül élni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: