Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Kos

Vasárnap
2020-06-14

Ne legyen a képzeletének rabja. Fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen.
Ha kevés szabadideje marad a nap végére, akkor inkább töltse az estéjét egy sci-fi könyv olvasásával, mint egy fantasy regénnyel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Vasárnap
2020-06-14

Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban.
Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp 2020. augusztus 31. – szeptember 6. – A hét első felében egy váratlan kellemetlenséggel kell szembenézned...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: