RÁK

Nagyon könnyen ki tudja fejezni az érzéseit, és legtöbbször igénye is van rá. Nem tudja sem a pozitív sem a negatív érzéseit magában tartani, amúgy is igencsak hangulatember. Szeretetét, szerelmét legkönnyebben a szavak segítségével tudja kifejezni.

Szerelmes üzenetekkel, levelekkel, idézetekkel bombázza kedvesét. Kezdetben nagyon óvatosan közelít, de, amikor már biztonságban érzi magát a kapcsolatban, ő a legodaadóbb partner. Kedvesét apró ajándékokkal virággal halmozza el.

HALAK

Ő a romantika megtestesítője, állandóan szerelmes, szárnyal, és kreatív meglepetésekkel halmozza el kedvesét. Amikor szerelmes, úgy érzi magát, mintha egy mesében lenne, és kedvesének is próbálja a legnagyobb mértékben átadni ezt az érzést.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Érdemes odafigyelnie most minden apróságra, ami ön körül történik, kedves Halak, ugyanis, könnyen lehet, hogy egy titkos üzenet van elrejtve a sorok között, ami, ha szemfüles, segíthet megtalálni a szivárvány lábánál lévõ kincset!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A gyertyafényes vacsora, tánc a teliholdnál, a romantikus séta, vagy a csillagnézés természetes része az életének. Soha nem hoz döntést semmiben, anélkül, hogy párjával megbeszélné a dolgokat. Nagyon fontos számára minden visszaigazolás és pozitív visszajelzés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: