Nyilas

A jókedvű Nyilasokat nem kell félteni, mert ők nem titkolnak el semmit sem, és mindent a nevén neveznek. Bár sokszor viccként próbálják palástolni az őszinteségüket, de ez a magatartás nem jelenti azt, hogy általában kedvelnék őket a környezetükben élő emberek. Vagy legalábbis nem mindenki… A csillagjegy tagjai magabiztosan és habozás nélkül mondják ki, amit akarnak és ez sokaknak nem tetszik.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek szerint nincs indok arra, hogy miért pazarolnák az időt, és cukorral szórnák le a véleményüket, mert ezt várják el tőlük az emberek. A Szüzek teljesen átgondolják, hogy mit fognak mondani, és ez sokszor durván hangozhat, de bízhatsz benne, hogy ők tuti, hogy nem hazudnak neked. Még akkor is, ha a mondandójuk után nem érzed jól magad, de ők tényleg komolyan gondolják, amit kiejtenek a szájukon.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 09. csütörtök – Hallgass a megérzéseidre és cselekedj azok szerint!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: