A Nyilas varázsszava

A Nyilas szinte folyamatosan úton van, ha nem is fizikailag, fejben biztosan. Gondolatban már a következő utazását szervezi, amibe ugyanakkor te is bármikor “beleszólhatsz”„Mit szólnál, ha a hétvégén elutaznánk…?”. Örömmel csomagol szinte azonnal függetlenül, hogy éppen milyen utazási terveket szőtt magában.

A Bak varázsszava

A Bak nagyon alapos csillagjegy. Gyakorlatias, szinte nem is létezik olyan kétkezi feladat, amivel ne boldogulna. Annak ellenére, hogy nem igen látod örömében ujjongani, az olyan dicséretektől még ő is elolvad, hogy „ezt nálad senki sem tudta volna jobban megcsinálni”. Mondd el neki minél többet, és biztosan a szívébe zár téged.

Ezek a csillagjegypárok nagy eséllyel szakítani fognak az év végéig!

Ezek a csillagjegypárok nagy eséllyel szakítani fognak az év végéig!

A szerelem, szenvedély terén remekül passzolnak egymáshoz, de más szempontok szerint már problémásabb a helyzet. A gondot az jelenti, hogy mindkét fél nehezen tud megváltozni, ez pedig a kapcsolatuk zátonyra futását eredményezi.

Cikkajánló Tovább olvasom

A Vízöntő varázsszava

A Vízöntő valódi egyéniség, aki szereti a szokatlan dolgokat, az átlagostól eltérőt. Az ő szívéhez a megszokottól kicsit más célok vezetnek. Bámulatos a problémamegoldó képessége, mindenkor megtalálja a megoldást, csak kicsit másként, mint a többiek. Tedd fel neki a kérdést: „Szerinted hogyan csinálhatnám másként?”, és örömmel segít neked.

A Halak varázsszava

A Halak érzékeny, empatikus és nagyon érzéki típus. Hihetetlenül boldog pillanatokat okozol neki, amikor egyedinek, különlegesnek érezheti magát. Csak mondd el neki: “Veled sokkal jobban érzem magamat.”, és ő mindent megtesz, hogy valóban boldognak láthasson téged.

Forrás: