Hallottál már valaha az indián horoszkópról? Azon a hiten alapszik, mely szerint minden egyes embernek létezik egy totem állata, amely meghatározza majd jövőbeni személyiségét. 

Ha szeretnéd megtudni, hogy hozzád mely állat tartozik, akkor keresd ki a listából a születési dátumodnak megfelelőt.

1 – Vidra (01.20 – 02.18)

Intelligens, élénk fantáziával. Előrelátó és jók a megérzései. Nagyszerű barát, hűséges és érzelmes társ. Nagyon őszinte és bátor jellem. Mindig lehet rá számítani a szükségben.

Így akarják visszaszerezni az exet a csillagjegyek

Így akarják visszaszerezni az exet a csillagjegyek

Visszaszerezni az exet mindenáron. Vajon mivel próbálkoznak a csillagjegyek, amikor vissza szeretnék kapni a korábbi szerelmüket? Mindenki más trükköt vet be. A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Cikkajánló Tovább olvasom

Jól kijön velük: holló, sólyom, szarvas

2 – Farkas (02.19 – 03.20)

Hatalmas szeretet él a szívükben minden és mindenki iránt. A legtöbb esetben a szívükre hallgatnak és annak szava szerint cselekszenek. A szeretetük mindenkire rásugárzik. Nagyon szenvedélyesek és szelídek.

Jól kijön velük: harkály, kígyó, medve

3 – Sólyom (03.21 – 04.19)

Kiváló vezető és mindig képes jó döntést hozni. Éles eszű és nagyon jól bírja a nyomást. Mindig pontos gyakorlatias és soha nem véti el a célpontját. Jó a csapatjátékokban és mindig kihasználja az adódó lehetőséget.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-11

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-11

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Cikkajánló Tovább olvasom

Jól kijön velük: lazac, bagoly

4 – Hód (04.20 – 05.20)

Szeretnek kontroll alatt dolgozni és nagyon rugalmasak. Képesek minden körülményhez alkalmazkodni és nem akad problémájuk a környezetnek való megfeleléssel. Nagyon készségesek és minden rájuk bízott feladatot a maximumon oldanak meg. Nagyon segítőkészek.

Jól kijön velük: harkály, liba, medve