Hallottál már valaha az indián horoszkópról? Azon a hiten alapszik, mely szerint minden egyes embernek létezik egy totem állata, amely meghatározza majd jövőbeni személyiségét. 

Ha szeretnéd megtudni, hogy hozzád mely állat tartozik, akkor keresd ki a listából a születési dátumodnak megfelelőt.

1 – Vidra (01.20 – 02.18)

Intelligens, élénk fantáziával. Előrelátó és jók a megérzései. Nagyszerű barát, hűséges és érzelmes társ. Nagyon őszinte és bátor jellem. Mindig lehet rá számítani a szükségben.

Íme a csillagjegyek 5 legszerethetőbb tulajdonsága

Íme a csillagjegyek 5 legszerethetőbb tulajdonsága

Ha egyszer is felmerült a gondolat, vajon mit szeretnek benned a leginkább a többiek, vess egy pillantást a csillagokra. A horoszkópból pontosan megismerheted az 5 legszerethetőbb tulajdonságodat. Ha kell egy kis önbizalomtuning, olvasd el máris a csillag

Cikkajánló Tovább olvasom

Jól kijön velük: holló, sólyom, szarvas

2 – Farkas (02.19 – 03.20)

Hatalmas szeretet él a szívükben minden és mindenki iránt. A legtöbb esetben a szívükre hallgatnak és annak szava szerint cselekszenek. A szeretetük mindenkire rásugárzik. Nagyon szenvedélyesek és szelídek.

Jól kijön velük: harkály, kígyó, medve

3 – Sólyom (03.21 – 04.19)

Kiváló vezető és mindig képes jó döntést hozni. Éles eszű és nagyon jól bírja a nyomást. Mindig pontos gyakorlatias és soha nem véti el a célpontját. Jó a csapatjátékokban és mindig kihasználja az adódó lehetőséget.

Mire van szükséged a boldogsághoz? - A csillagok ezt is tudják!

Mire van szükséged a boldogsághoz? - A csillagok ezt is tudják!

Manapság te is aktívan keresed a boldogságodat és ha netán nem találod, akkor csalódottan azt mondod, hogy ez neked nem is jár? Jól tudod, hogy ez nem így van, boldognak lenni nem adomány, hanem képesség. Csak tudatosítani kellene magadban azt, mitől is v

Cikkajánló Tovább olvasom

Jól kijön velük: lazac, bagoly

4 – Hód (04.20 – 05.20)

Szeretnek kontroll alatt dolgozni és nagyon rugalmasak. Képesek minden körülményhez alkalmazkodni és nem akad problémájuk a környezetnek való megfeleléssel. Nagyon készségesek és minden rájuk bízott feladatot a maximumon oldanak meg. Nagyon segítőkészek.

Jól kijön velük: harkály, liba, medve