5. Bizonytalanság

Bármennyire is vágysz valamire, ha nem hiszel benne, hogy megvalósul, nem is fog bekövetkezni. Ennyire egyszerű. Az is lehetséges, hogy óriási célt tűztél ki magadnak, amit rövid időn belül valóban képtelenség megvalósítani. Ha van egy álmod, vegyél elő egy papírt, és írj rá 10 érvet, ami arról szól, hogy miként érheted el a célodat, teljesítheted az álmodat.

6. Kettőség

Nem lehet egyszerre boldog, gazdag és szomorú, nincstelen az ember. Ez a szép az életben. Ha betegek, sikertelenek és szegények vagyunk, igyekezzünk mindennap ezek ellenkezőjére gondolni. Nem lesz egyszerű, de csak így mozdulhatunk ki a holtpontról, és csak ekkor lehet részünk örömökben, sikerben, és egészségben.

Csillagjegyek, akik közt örök a konfliktus: Ő a legnagyobb ellenséged

7. Félelem

Lehet, hogy valami jóra, örömtelire vágysz, de ugyanakkor félsz is, ha az életed kerekebb, teljesebb lesz, mert például ott van az egyik legnagyobb visszatartó erő: a környezetnek való megfelelés, hogy mit szól a szomszéd, a rokonság. Ha ezen nem változtatsz, nem fogod élvezni az életet. Írd le egy darab lapra, hogy te nem félsz és nem érdekel az, hogy mások mit gondolnak, ez a te életed, a te döntésed, és örüljél neki.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: