Rák

Lehet, hogy társaságban könnyen feloldódik és sokan szeretik, de az elköteleződéssel járó állandó döntések olyan szinten emésztik fel a Rákot, hogy inkább minden erejével menekül előle. A romantikus kapcsolatai egészen odáig kiegyensúlyozottak, amíg nem kerül szóba az esküvő. Onnantól menekülőre fogja, és mindent megtesz, hogy a másik is kevésé lelkesen álljon hozzá az „örökké együtt” formációhoz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szeret csendben jelen lenni a másik életében, viszont nem bírja a címkéket, a felelősségvállalástól pedig kifejezetten retteg. Számára a házasság és a családalapítás is a sor végén áll, és úgy általánosságban véve sokkal boldogabb, ha nem kell azon törnie magát, hogy a klasszikus értékrend (ház-család-autó-nyaralás) felépítésén fáradozzon.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: