Oroszlán

Már több, mint egy éve, hogy megvolt a nagy szakítás és úgy érzed, mostanra sikerült kiheverned, de azóta sem találkoztál senkivel, aki említésre méltó. Kivéve egy srácot, aki hamarosan bejelentkezik nálad és azonnal érezni fogod, hogy többé egy percet sem akarsz nélküle létezni. Bizony, az exed lép ismét képbe, de ezúttal sokkal érettebben kezelitek majd a kapcsolatotokat és teljesen új alapokra helyezitek a közös életeteket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Hiába van egy csúcs pasid, szuper barátaid, mégis sokszor magányosnak érzed magad, ettől pedig lelkiismeret-furdalásod van. Ne legyen! Attól még, hogy megvan a támogatói hálód, még nem biztos, hogy a lelki társad is onnan kerül ki. Erre te magad is rájössz még idén, amikor váratlanul megismerkedsz egy nagyon kedves emberrel és megtapasztalod, hogy milyen azonnal és ösztönösen megbízni valakiben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-19

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: