Bak

Ma rendkívül vágyakozhat szerelme után, ami a nap szinte minden egyes pillanatára rá is nyomhatja a bélyegét. Ne harcoljon eme érzés ellen, kedves Bak, úgysem lehet, csupán csak arra próbáljon meg odafigyelni, hogy mindebbõl szinte semmit se érzékeljenek mások, megelõzvén, hogy ostobaságokkal faggassák, vagy éppen, bele-bele turkáljanak a lelki világába, amibõl semmi jó nem szokott származni. Tartsa meg magának intim szféráját!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma az élet egy olyan szituációba sodorhatja önt, kedves Bak, amelyben meg kell tanulnia megosztani másokkal személyes gondolatait. Sokszor jó valakinek elmondani azokat a dolgokat, amik bántanak bennünket, ám ez önre a legkevésbé sem jellemzõ. Ne meneküljön el a helyzetbõl, hiszen lehet, hogy ha felszakad a gát, megkönnyebbül terhétõl.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ma rendkívül vonzónak találhatják az ellenkezõ nem képviselõi, kedves Bika, hisz csak úgy sugározhat önbõl a szexiség és az erotika, még, ha önmaga nem is érzékeli ezt most! Mivel azonban a hatás garantált, mindenképpen használja ki felfokozott vonzerejét, s szerezze meg, amit csak akar!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az univerzum energiái ma a lelassulás irányába terelhetik életét, kedves Bika. Bizony néhány változás fog beállni életében az elkövetkezendõ idõszakban, de ha túl gyorsan akarja azokat meglépni, könnyen belebonyolódhat, s akár még rosszul is elsülhetnek tevékenykedései. Csak nyugalom, kedves Bika, a fontos dolgok átgondolására mindig hagyjon elegendõ idõt magának.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-05

Halak

Bármit is tesz ma, kedves Halak, arra az egyre ügyeljen, hogy semmiképpen se keveredjen a szerelem és az üzlet, különben nagy kalamajkába keveredhet a szívügyeket illetõn, amibõl, késõbb annál nehezebb lesz majd kimásznia! Ne bújjon ágyba valakivel csak azért, mert lenyûgözi tudása, személyisége, vagy éppen, mert elborítja testét a szenvedély, vagy legalábbis, elõtt mindenképpen próbálja meg objektíven mérlegelni a kézzel fogható, lehetséges következményeket is, ami persze ilyenkor lehetetlen...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai nap egy igen nehéz témát érinthetnek szerelmével egy beszélgetésük alkalmával, melynek, bár ön talán nem is tulajdonít akkora nagy jelentõséget, mégis, rendkívüli jelentõsége lehet a közös jövõjükre nézve, így mindenképpen legyen vele õszinte, s vegye komolyan a dolgot. Ez most sorsdöntõ lehet!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az élet bizony folyamatos változások sorozata, kedves Ikrek, de ha otthon marad, akkor bizony sok olyan dologból kimarad, amikbõl tapasztalatot, bölcsességet gyûjthet. Vannak dolgok, amikrõl csak úgy tudunk véleményt mondani, ha saját bõrünkön tapasztaljuk. Ne féljen hát, ne maradjon otthon, irány a külvilág.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: