Bak

Amennyiben mostanság mozgalmas volt szerelmi élete, úgy nem lehet biztos elkövetkezendõ lépéseinek hatásában sem. Legyen megfontolt, s ne ugorjon bele hirtelen semmibe. Meglehet, hogy nagyon is vonzódik valakihez, ám legyen óvatos, mert a mostani szavainak különös súlya van, így jelentõsen befolyásolhatják jövõjét, tehát most csakis olyat mondjon, amiben száz százalékig biztos!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma igencsak sok, érdekes tény tárulhat fel ön elõtt, melyek ismeretében nem csak bölcsebb lehet, de befolyása is növekedhet a köreiben, ugyanakkor, igyekezzen ezzel nem visszaélni, kedves Bak, s csakis akkor használja tudását fegyverként egy szócsatában, ha végképp nincs más módja annak, hogy rendre utasítsa ellenlábasát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Erõsködéssel és bizonygatással nem lehet semmit sem elérni, különösen szerelmi téren nem, ahol egyenesen riasztó lehet az ilyesmi. A kulcs a gyengédség és a szelíd szavak, azok használatával viszont egyenesen csodákra lehet képes az ember!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Meglehet, hogy már reggel sem indul túl szerencsésen a nap, s ez a barátságtalan légkör most az egész további napját végigkísérheti, mindazonáltal, ez még nem azt jelenti, hogy rossz napja is lesz, kedves bika, ugyanis, ha képes meglátni még így is a jót, a szépet, akkor minden bizonnyal jó érzések töltik majd el, melyek nagyban ellensúlyozhatják a környezetébõl érkezõ negatív energiákat.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-19 - A mai napon, egy szívének kedves valaki igencsak vonzódhat ön iránt, amit...

Halak

A mai napon kissé nehéz lehet érzelmeit irányítania, különösen, ha hirtelen, egy nagy beszélgetés közepén találja magát. Ha szükséges, inkább keressen valami kibúvót az ilyesmi alól, amíg rendezi magában a dolgokat, hogy értelme is legyen az egésznek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Amit ma ígér, azt mindenképpen tartsa is meg, kedves Halak, vagy inkább, ha úgy érzi, rizikós lehet, ne is ígérjen semmit! Különösen igaz ez, ha olyas valaki szorulna a segítségére, aki igazán közel áll önhöz. Az õszinteségét idõvel nagyobbra fogja becsülni, mint egy üres ígéretet, higgye el!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A mai napon csakis ösztöneire hallgasson, amik segíthetnek most megóvni egy nagy csalódástól. Bármit is parancsol szíve, semmi se biztos, s hamar megváltozhat, ezért adjon még egy kis idõt magának. Bizonytalansága természetes ilyenkor, hiszen elõfordulhat, hogy válaszúthoz érkezett élete. Ne kapkodjon, nincs hova sietnie a fontos döntésekkel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Elõfordulhat, hogy ma egy meglehetõsen kellemetlen alakkal találkozik, esetleg egy régi, bajkeverõ ismerõse bukkan fel újra a színen, s keresi társaságát. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, ragaszkodjon a személyes teréhez, s finoman, minél elõbb szabaduljon meg a problémás valakitõl. Ne hagyja, hogy megzavarják hosszútávon a nyugalmát! Semmi szükség az ilyesmire.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: