Oroszlán

Makacs vagy, és alapvetően az egód határoz meg, amibe nem fér bele az árulás, a kiábrándulás, vagy a sikertelenség. Mindegy, hogy egy félrelépés vetett véget a kapcsolatnak, te magad döntöttél így, mert nem stimmelt valami, esetleg a másik fél unt rá a dologra. Ha valami miatt nem kellesz, ott többé nem tudsz folytatásban, vagy újrakezdésben gondolkodni, a sértettséged ugyanis újra és újra előjönne.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Nálad vagy határozott igenek, vagy határozott nemek vannak, minden, ami talánnal kezdődik, számodra nem játszik – és a szerelmi életed sem kivétel. Mások szerint túlságosan is fekete-fehérben látod a világot, te viszont a saját szabályaid és kereteid között vagy boldog. Számodra egy kapcsolat vége teljes bizalomvesztéssel jár, amiből nem vezethet visszaút a boldogság felé.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-10-22

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: