Mindenki követ el hibákat, de sajnos kevesen képesek komolyan venni azokat. Megsértődni egyszerűbb, mint tanulni belőlük és megerősödve továbbmenni.

Három csillagjegy számára most jött el az idő, hogy összegezzék a múlt történéseit. Tanulva mindenből, egy szebb újév felé vehetik az irányt. Amint megbékélnek az új énjükkel, nyitva áll a szívük is: hogy beengedjék azt a személyt, akinek mindig is ott volt a helye.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Szereted a biztonságot és inkább óvatos leszel. Maradsz a jól ismert dolgoknál. De a következő év egy kicsit összekuszálja a dolgaidat. Lehetőséged lesz újragondolni az életed, és ha bátran élsz vele, nyerni fogsz. Ez a megújulás a lelki társadhoz vezethet, akivel végre megtalálod a boldogságot. Méghozzá hosszú távon, ahogy vágysz rá, a sikertelen románcok után. Sokszor hitted már, hogy rátaláltál az igazira. Ezúttal valóban így lesz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Jövőre fontos dolgok ülepednek le benned. Rájössz, hogy mindenki követ el hibákat. És arra is, hogy ez jó dolog, ha tanulunk belőle. A múltbéli tévedésektől eddig nem tudtál elszakadni, és nem bocsátottál meg magadnak. Most ez is megváltozik, eljön a feloldozás ideje. Megváltozik a kisugárzásod is, vonzóbb leszel, mint valaha. Válogathatsz a jelentkezők közül. De számíts rá, hogy nagyon sokan lesznek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: