Mérleg

A Mérlegek életének központi eleme a szépség és a harmónia. Azokat az élethelyzeteket, embereket keresik és szeretik, amelyekben, akikban ez megvan, és ha nem találják, odébbállnak. Az ebben a csillagjegyben születettek nagyon diplomatikusak, nem biztos, hogy kimondják, amit gondolnak, remekül egyensúlyoznak emberek és szituációk között. A véleményüket ügyesen tudják úgy változtatni, hogy az szinte észrevehetetlen legyen, azonban sokszor döntésképtelenek, amikor is egy bizalmas nagyon sokat segíthet nekik abban, hogy letegyék a voksukat. A Mérleg az egyik legjobb csábító, ha meg akar nyerni magának valakit, mindent bedob, de ezt elvárja a másiktól is, mint ahogyan a jó megjelenést is. A kedélyállapotuk nagyon változó, az egyik pillanatban boldogok, a másikban végtelen elkeseredettek lehetnek, azonban a legszélsőségesebb helyzetben sem esnek pánikba, mindig van a tasolyukban egy B terv. Mivel, ahogy írtuk, kerülik a konfliktust, nehezen szakítanak, azonban a változatosság keresése miatt könnyen kikacsintganak a párjuk mellől és bonyolódnak viszonyokba. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntőt az állatövi jegyek legnagyobb egyéniségének nevezik, igazi forradalmár, lázadó. Ő nem egyszerűen változtatni, hanem gyökeresen megváltoztatni, újítani akar. Az önállóság és a függetlenség mindennél fontosabb számára, így a kapcsolataiban sem köt kompromisszumot. Hamar beleun mindenbe, folyamatosan az újat keresi, akár a munka, a hobbi területén, de a szerelemben és a barátságokban is, de ennek ellenére nem rámenős, szereti, ha őt hódítják meg, az aki pedig elrabolja a szívét vagy akár a barátja lehet, annak igazán érdekes embernek kell lennie. Imádja a játékosságot, a szócsatákat (talán még jobban is mint a párnacsatákat) és igazán boldoggá lehet tenni egy-egy utazással is. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tudni kell persze, hogy a jegyek nem ilyen tiszta formájukban léteznek. A teljes személyiség a teljes horoszkópból rajzolódhat csak ki, ami azonban a születés hónapján és napjánál kívül több információból állítható fel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: