2. Rák

Ezek a személyek, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt eltervezték, bosszúállók lesznek, és ott, ahol csak tudnak, keresztbe tesznek. Szakértői a kritikák megfogalmazásának, még akkor is mást támadnak, ha egyértelműek ők követnek el hibákat. A sikertelenséget nem viselik jól.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntõl, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

3. Szűz

Bizonyos helyzetekben nem könnyű közös nevezőre jutni a Szűz csillagjegyűekkel, ennek oka az, hogy rendkívül magasak az igényeik, így nagyon nehéz a kedvükben járni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-02-25)

Bár, ön általában igen elõrelátó, kedves Szûz, mégis, mintha ma valahogy sehogy sem akarnának tisztulni a szeme elõtt a dolgok. Ennek megfelelõen, inkább halasszon minden döntést máskorra, amit csak lehet, nehogy aztán késõbb magyarázkodni kényszerüljön valamiért.

Ez a 3 csillagjegy csak a jót látja másokban: Ők a legoptimistábbak

Ajándékvásárlás esetén érdemes előbb megkérdezni őket, hogy konkrétan mire vágynak, így kisebb az esélye annak, hogy valaki csalódást okoz nekik.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: