Oroszlán

Borzasztóan hisz a saját igazában, a történeteit pedig általában úgy gyúrja, amiben ő a hős és a legerősebb karakter, akinek érdemes behódolni. Vagy nagyon erős szimpátiát, vagy egyértelmű utálatot vált ki a környezetéből, átmenet nem igazán létezik. Mivel kitartó és lepereg róla mások negatív hozzáállása, újra és újra bepróbálkozik, míg el nem éri a célját: hogy mások is ugyanazt a történetet lássák, mint ő.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Minden helyzetben azonnal felméri, hogyan jöhet ki legjobban a szituból, kinek kell megszereznie a bizalmát és a támogatását, hogy az érdekei a leginkább érvényesüljenek. Mivel nagyon karizmatikus és a storytelling is az erőssége, nem kerül komoly energiabefektetésébe mások meggyőzése. Ez persze nem jelenti azt, hogy manipulálna másokat, környezetére ugyanis nemcsak egy meggyőzhető eszközként tekint, nem mások hátán akar felmászni, a legtöbb esetben tényleg partneri kapcsolatok után kutat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-04-27

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: