Oroszlán

Borzasztóan hisz a saját igazában, a történeteit pedig általában úgy gyúrja, amiben ő a hős és a legerősebb karakter, akinek érdemes behódolni. Vagy nagyon erős szimpátiát, vagy egyértelmű utálatot vált ki a környezetéből, átmenet nem igazán létezik. Mivel kitartó és lepereg róla mások negatív hozzáállása, újra és újra bepróbálkozik, míg el nem éri a célját: hogy mások is ugyanazt a történetet lássák, mint ő.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Minden helyzetben azonnal felméri, hogyan jöhet ki legjobban a szituból, kinek kell megszereznie a bizalmát és a támogatását, hogy az érdekei a leginkább érvényesüljenek. Mivel nagyon karizmatikus és a storytelling is az erőssége, nem kerül komoly energiabefektetésébe mások meggyőzése. Ez persze nem jelenti azt, hogy manipulálna másokat, környezetére ugyanis nemcsak egy meggyőzhető eszközként tekint, nem mások hátán akar felmászni, a legtöbb esetben tényleg partneri kapcsolatok után kutat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-10-07

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: