Nekik van mit gyakorolni érdekérvényesítés fronton, ha szerelemről van szó.

Szűz

Vagy minden mindegy számodra, vagy befeszülsz, és minden előjel nélkül borítod a dolgokat magad körül. Ideje a sarkadra állni végre és felelősséget vállalni azért, hogy gondolsz valamit, és ezért ki is állsz. Ha nem, marad az, hogy mások mondják ki helyetted az igeneket és a nemeket, és mivel nem is élsz a választás lehetőségével, ne csodálkozz rajta, ha egy idő után ki sem kérik a véleményed. Ennél sokkal jobbat érdemelsz – és elsősorban magadtól!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Mérleg

Az odáig teljesen rendben van, hogy toleráns, odaadó és lojális vagy, az viszont egy teljesen más történet, hogy egy kapcsolatban teljesen oké számodra, ha minden célod és akaratod a másik alá rendeled. Miért ne hozhatnátok fontos döntéseket együtt, a kevésbé lényegeseknél pedig felváltva érvényesülhetne a kívánságotok. Ideje átgondolni a szerepedet a kapcsolatodban.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: