Vannak olyan csillagjegyek, amelyek elég negatívak, pesszimisták, nem látják meg a jó dolgokat és nem örülnek a körülöttük lévő emberek sikereinek sem. Kivételek ebben az esetben is vannak, de ezek a csillagjegyek nehezen viselik a kudarcokat, így mások sikereinek se tudnak örülni.

Rák

A Rák jegy szülöttei általában versenyképesek és mindig nyerni akarnak, nem számít milyen áron. Akkor amikor elveszítik a csatát, úgy érzik, hogy vége a világnak és mindenki hibás azért mert ők kudarcot vallottak. E jegy szülötte nem ismerik el mások munkáját, főleg akkor, ha a másik ember jobb valamiben mint ők. Nem akarják felismerni a tehetséget, inkább kritikákkal illetik azt aki elér valamit.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-12

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei féltékeny emberek a szerelemben és a pénzügyekben is. Annak sem örülnek, ha a szeretett személy egy jobb munkát kap, sőt egyenesen rosszul és megalázva érzik magukat azért mert kevesebb pénzt keresnek mint a társuk. Mindig az első helyen akarnak lenni, a kudarcok feldühítik őket és ellenőrizhetetlenné válnak. Az asztrológusok azt tanácsolják e jegy szülötteinek, hogy mindennek a jó oldalát nézzék, tanulják meg azt, hogy mit kell jobban csináljanak a jövőben.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: