Nyilas

Első hiba: Nagyon független személyiség vagy, és ezt őrizni akarod a párkapcsolatod alatt is, ami igen nehezen összeegyeztethető egy érett viszonnyal. Emiatt hajlamos vagy arra, hogy jóval fontosabbnak tartsd a saját igényeidet, szemben a kedvesedével.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Sokszor fontosabb számodra, mit gondolnak rólatok és a párkapcsolatotokról az emberek, mint az, hogy ti magatok boldogok legyetek. Túl nagy hangsúlyt fektetsz a külsőségekre.

Hétfői Horoszkóp 2022-04-11

Harmadik hiba: Mindig mindenkivel jóban akarsz lenni, beleértve az exeket, és ezt nem feltétlenül díjazza az új barátod. Sok olyan konfliktus adódhat köztetek, aminek a kiinduló pontja a féltékenység.

Bak

Első hiba: Borzasztó nehezen nyílsz meg, komoly erőfeszítéseket kell tennie annak, aki szeretne közel férkőzni hozzád. Ez nem minden esetben hátrány, de érthető módon nem előnyös akkor, ha még évek után sem tudsz ellazulni a szerelmed mellett.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Sokszor túl nagy hangsúlyt fektetsz az anyagiakra és a karrieredre, előfordulhat, hogy ezek elsődleges szerepet élveznek az életedben, és ezt érthető módon nem igazán díjazza a szerelmed.

Harmadik hiba: Gyakran konzervatív vagy, ugyanakkor egyfajta maximalizmus is jellemző rád – ez a párkapcsolatban oda vezethet, hogy nem vagy hajlandó tudomást venni a gondokról egészen addig, amíg azok végzetessé nem válnak.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-04 - A mai nap a kapcsolati megújulásról, talán egy új kezdetrõl szól majd...

Vízöntő

Első hiba: Legnagyobb hibád abban rejlik, hogy te sem igazán tudod, akarsz-e párkapcsolatot vagy sem. Egyik feled kívánkozik a biztonságra és a törődésre, a másik feled azonban tisztában van azzal, hogy a monogámiát nem neked találták ki.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Az első hibádból adódik szinte az összes párkapcsolati problémád: nem küzdesz a szerelmetekért, nem kommunikálsz vele megfelelően, és nem mutatod ki, ha valóban komolyan gondolod a dolgokat, mert félsz attól, mi lesz, ha a tervek kézzel foghatóak és valóságosak lesznek.

Harmadik hiba: Hajlamos vagy rá, hogy mindenért a párodat okold. Mintha ő lenne a hibás azért, hogy nem vagy szabad és bizonyos kötöttségek, szabályok vonatkoznak rád, miközben csak egyszerűen kapcsolatban éltek.

Halak

Első hiba: Valószínűleg nem mondunk újat, ha azt állítjuk, hogy túlérzékeny vagy. Könnyen megsértődsz, gyakran úgy érzed, a szerelmed nem ért meg, nem szeret igazán. Állandóan kételkedsz magadban, a kapcsolatotokban, mintha folyton attól félnél, egyik pillanatban véget ér minden.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Második hiba: Bár tényleg hajlamos vagy rá, hogy nagyon sok szeretetet, törődést adj másoknak, ugyanezt el is várod. Ha valamiért úgy érzed, a szerelmed nem üti meg a mércét, szörnyű balhét tudsz csapni.

Harmadik hiba: Nem igazán vagy vevő arra, hogy nyíltan felvállald a problémáidat, észrevételeidet, ezért a kommunikáció helyett inkább elvonulsz, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget. Közben persze arra vársz, mikor jön és engesztel ki a szerelmed.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: