3. Szűz

A Szűz csillagjegyű személyek számára is rendkívül fontos a közösségi erő, a baráti kör támogatottsága. Türelmes emberek, csak egy dolgot képtelenek elviselni, ez pedig az átverés, vagy az, ha valaki visszaél a türelmükkel, hiszen akkor azonnal, magyarázat nélkül megszakítják a kapcsolatot az illetővel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

Keddi Horoszkóp 2024-03-19

4. Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei sem a türelmükről híresek. Szeretik azt, ha tisztelik, sőt dicsérik őket, kiemelik a pozitív tulajdonságaikat. Azonban ha valaki kritizálni, támadni, vádolni meri őket azért, ahogyan élnek, akkor könyörtelenül megszakítanak minden kapcsolatot az illető személlyel, ezért nem árt óvatosnak lenni velük.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: