Nyilas

A Nyilasok szuper barátok, és alapból nagyon is jól tudnak titkot tartani. Viszont, ha elragadja őket a hév, jól érzik magukat a társaságban, belelendülnek egy sztoriba, hajlamosak kikotyogni dolgokat. Főleg, ha mindehhez némi alkohol is társul, úgy megered a nyelvük, hogy képtelenség leállítani őket, csak mondják és mondják, még azt is, amit nagyon nem kéne!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Az előző három csillagjegy nagyrészt véletlenül szólja el magát, ha titkokról van szó, a Vízöntők viszont igazi plegykafészkek. Imádnak pletykálni, akkor érzik elemükben magukat, ha ők oszthatnak meg egy infót elsőként valakivel (vagy több valakivel). Rosszul hangzik, de sajnos ők tényleg bármit beáldoznak egy jó pletyiért vagy vicces sztoriért.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2023-07-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: