Mérleg

Nem tudod úgy elképzelni az életedet, hogy valamit ne szívből csinálj, legyen szó munkáról vagy párkapcsolatról. Utálod, ha valaki a logikával érvel, szerinted ugyanis nincs rosszabb annál, ha valaki az eszére hallgat az érzelmei helyett.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Bár minden véleményt meghallgatsz, ráadásul úgy csinálsz, mintha meg is fontolnád őket, mégsem lehet soha befolyásolni. A szíved és az érzelmeid akkor is győzedelmeskednek, ha kapcsolatban vagy, de feltűnik egy régi szerelmed. Nem tudod figyelmen kívül hagyni az érzelmeket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-02-19

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: