Mérleg

Benne aztán soha nem szabad megbízni, hiszen mindig arra az oldalra billen, ahol neki kedvezőbb. Képes az ember szemébe hazudni, csak azért, hogy elkerülje a konfrontációt, vagy, hogy megkíméljen a szenvedéstől. Mindig a saját érdekeit lesi, és nagyon pletykás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilas soha nem tudja betartani az adott szavát, arra is képes, hogy a saját érdekében hátba szúrjon. Nem szabad túl bizalmas viszonyba kerülni vele, mivel nem képes titkot tartani. Számára nem létezik őszinte barátság, csak a céljaira koncentrál.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2021-03-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: