Az érzékiség nagyon fontos egy párkapcsolatban. Képesnek kell lennünk fenntartani a párunkkal ezt az állapotot annak érdekében, hogy a kapcsolat jól működhessen, hiszen a legtöbb éppen a partnerek közti intimitás hiánya miatt ér véget.

Miközben egyes zodiákusok egyértelműen a szenvedélyes kategóriába sorolandóak, mint a Kos vagy a Skorpió, néhány csillagjegy az érzékiségét mintegy titokban tartja mindaddig, amíg meg nem bízik a párjában. Ha ez megtörténik, akkor elsöprő erővel tör elő belőle a rejtett oldala. Lássuk, kik tartoznak ide.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1- Szűz

Az alapvetően pedáns és mérsékelt Szüzekről tudvalevő mennyire szőrszálhasogatóak. Habár vágynak arra, hogy a rejtett szenvedélyességüket megosszák azzal, akit igazán szeretnek, ezzel várnak addig, amíg ki nem alakul a bizalom. Amint ez bekövetkezik, felbukkan a sz.xi és tüzes oldaluk, amiről a másik nem is álmodott volna. Képesek félredobni gátlásaikat és berögződéseiket, hogy a párjukat lenyűgözhessék.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-01-14

2- Bak

A Bakok jellemzően nagyon dolgosak és a szórakozást a listájuk végére szorítják. Minden erejükkel a céljaik elérésén és az ütemtervükhöz való alkalmazkodáson dolgoznak. Csak egy igazán különleges személy képes arra, hogy előcsalogassa a sz.xi, és érzéki oldalukat. Ilyenkor kiderül, hogy az odaadásuk valójában a dolgozószoba falain túlra is kiterjedhet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: