Mérleg

A Mérlegeknek hatalmas az igazságérzete és nem szeretnek hazudni. Akkor mit keres mégis itt ez a csillagjegy? Az ok nagyon egyszerű: a jegy szülöttei annyira utálnak konfrontálódni másokkal, hogy egy vitás helyzetben hajlamosak azt mondani, amit a másik éppen hallani szeretne. Ha például két barátnője összeveszik egymással, könnyen lehet, hogy mindkettőjüknek azt mondja majd, vele ért egyet. Így ugyanis elkerülheti a vitás helyzeteket. Csak arra nem gondol ilyenkor, hogy ebből még nagyobb konfliktus kerekedhet…

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpiók rendkívül szenvedélyesek, ugyanakkor nagyon hűvösek, számítóak tudnak lenni. Céljaik elérése érdekében bármire képesek, ha manipulációról, érzelmi zsarolásról van szó, még az Oroszlánok is tanulhatnak tőlük. Extra odafigyeléssel kell feléjük fordulni, jobb, ha nem hiszed el minden szavukat. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szerethetőek, sőt, ha igazán kedvelnek valakit, akkor bármit megtesznek érte, akár hegyeket is megmozgatnak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: