Vízöntő

A folyton pörgő Vízöntő számára fontos, hogy időnként megpihenjen, és hogy mindezt természetközeli helyen tegye. Nem probléma számára, ha egyedül vág neki az útnak, sőt: szereti egyedül felfedezi az addig ismeretlen túraútvonalakat, és a környéken lévő kirándulóhelyeket is.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyenkor tud igazán elmélyülni a gondolataiban, átgondolja a jövőjét, és terveket sző. Mivel közel áll hozzá az élővilág, könnyen előfordulhat, hogy különböző környezetvédő csoportok lelkes tagjaként találkozol vele.

Kapd hazugságon a levegő jegyűeket!

Bak

Az elszánt és maximalista Bak, ha természetközeli helyen jár, nincsenek nagy igényei. Neki tökéletesen elég egy puritán módon berendezett kis lak a természetben, a lényeg, hogy ne a nagyvárosi betondzsungelben legyen. A kalandvágyó Bakot az sem riasztja vissza, ha a csillagok alatt kell aludnia, sőt, kifejezetten élvezi.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindent szeret, ami az ősi, önellátó és természetközeli életre emlékezteti. Szívesen horgászik, aztán még szívesebben készíti el a kifogott halat, de ha épp nem jut erdő, mező közelébe, a kertjében is órákig elszöszmötöl a lehető legnagyobb lelki nyugalomban.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: