Még mindig sokszor bélyegzik meg az egyedülállókat, és feltételezik róluk: valójában rossz nekik egyedül. Ez a négy csillagjegy tökéletesen jól érzi magát szingliként, de ha eljön a megfelelő ember, készek a párkapcsolatra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ha az a kérdés, melyik csillagjegy élvezi a legjobban a szinglik életét, egyértelműen az Oroszlán. Szereti magát, tökéletesen jól elvan egyedül. Szuper dolog, ha valaki képes megteremteni a saját boldogságát, és nem keres ehhez kényszeresen társat. Természetesen semmi baja a kapcsolatokkal, de őt nem az határozza meg. Nem fog csak azért nyűglődni egy partnerrel, hogy elmondhassa: nincs egyedül. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezésérõl és ha kellõképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt az 5 szabályt véletlenül se lépd át a csillagjegyeknél

Nyilas (november 22. – december 21.)

Túlságosan szereti a szabadságot ahhoz, hogy kompromisszumokat kössön. Csak akkor fog valaki mellett lehorgonyozni, ha az elfogadja őt úgy, ahogy van. Szabadon járja a világot, és mindent megengedhet magának, amit egy kapcsolatban nem lehet. Akkor kel, akkor fekszik, amikor csak akar, és azzal, akivel csak szeretne. Ha egyszer megállapodik, annak nagyon különleges kötődésnek kell lennie.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Nyilas, munkájában újdonságok várhatnak önre,, ami éppen jókor jön, mert már majdhogynem elvesztette érdeklõdését. Ráadásul ma olvashat valamit, ami megfelelõ motivációként is hathat önre, hogy az új kihívásokat még energikusabban tudja teljesíteni. Töltõdjön hát fel ma csordultig energiával, mert bizony nagy szüksége lesz rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: