Vannak emberek, akik egy szép nagy álarcot viselnek, és bizony nehéz őket rajtakapni, hogy milyen is az igazi természetük. Most megmutatjuk, hogy melyik az a 4 csillagjegy, akikben jobb, ha nem bízol meg feltétel nélkül.

Szűz

Első pillantásra egy nagyon kedves, és csodálatos embernek tűnhet, de ha úgy fordulnak a dolgok, bármikor képes hátba szúrni. Jobb, ha nem kerülsz közelebbi viszonyba vele, mert nagy csalódást tud okozni. Képes arra is, hogy ha már nem vagytok olyan jóba, a legféltettebb titkaidat kifecsegje.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen apa (lesz) a párod? A csillagjegye sokat elárul róla

Skorpió

A Skorpió akkor lesz a legjobb barátod, ha neki szüksége van rád. Soha nem fogsz tudni rá számítani teljes mértékben, mert ha fontosabb dolga lesz, akkor nem segít, ha nagy szükséged lesz rá. Mindent megtesz azért, hogy megkapja, amit szeretne, még akkor is, ha ezzel esetleg másokat megbánt.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: