Vannak emberek, akik egy szép nagy álarcot viselnek, és bizony nehéz őket rajtakapni, hogy milyen is az igazi természetük. Most megmutatjuk, hogy melyik az a 4 csillagjegy, akikben jobb, ha nem bízol meg feltétel nélkül.

Szűz

Első pillantásra egy nagyon kedves, és csodálatos embernek tűnhet, de ha úgy fordulnak a dolgok, bármikor képes hátba szúrni. Jobb, ha nem kerülsz közelebbi viszonyba vele, mert nagy csalódást tud okozni. Képes arra is, hogy ha már nem vagytok olyan jóba, a legféltettebb titkaidat kifecsegje.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-23

Skorpió

A Skorpió akkor lesz a legjobb barátod, ha neki szüksége van rád. Soha nem fogsz tudni rá számítani teljes mértékben, mert ha fontosabb dolga lesz, akkor nem segít, ha nagy szükséged lesz rá. Mindent megtesz azért, hogy megkapja, amit szeretne, még akkor is, ha ezzel esetleg másokat megbánt.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: