Ikrek

Ezek az emberek egyszerűen nem tudnak pár, szerelem, szeretet nélkül élni. Ha egyedül vannak, az a legszörnyűbb időszak az Ikrek életében, nagyobb büntetést nem is lehet elképzelni számukra. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek örök hűségesek maradnak, nem, ők a szerelemért élnek. Az Ikrek férfiak szeretnek hódítani, az Ikrek nők pedig imádnak új dolgokat felfedezni. Számukra a szerelem az élet sava-borsa. Azok az Ikrek, akik még nem találtak rá a szerelemre, 2019-ben nagy lesz az esélyük erre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halak hisznek a szerelemben, a szeretetben, a kötődésben. Sok mindent képesek feláldozni azért az emberért, akit szeretnek. Imádják párjukkal tölteni az idejüket, nyugodt, békés, kiegyensúlyozott életre vágynak, amelyből a szerelem sem hiányozhat. Ők a szerelem energiájából táplálkoznak. Ha megromlik a kapcsolatuk, igyekeznek megjavítani azt, nem pedig kidobni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: