Bika

A Bikák minden más csillagjegynél erőteljesebben lángolnak a szerelemtől. Nem engedik el párjukat, csak akkor, ha ők maguk akarnak kilépni a kapcsolatból. Minél többet fájdalmat okoz neki a másik, annál keményebben próbálnak maradni vele. Hiába érzik magukat jól egyedül a Bikák, mégis képesek egyik rossz kapcsolatból a másikba rohanni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Csodálatra méltó a Halak jegyűek ereje és kreativitása, de túl sokat rágódnak az életükön. Nem beszélnek az érzelmeikről, hiába próbálja párjuk megérteni, mi játszódik bennük. Inkább gyorsan továbblépnek, pedig nagyon megviseli őket a szakítás. Ha meg a Halakat bántja meg a másik iszonyatosan, annyira összetörnek, hogy nem lesznek képesek elhagyni őt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 női csillagjegy, akikre boldog élet vár, Isten mindent megad számukra, amire vágynak! Lássuk kik ők!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: