Skorpió

A külvilág csak annyit lát belőled, hogy minden azonnal és tökéletesen sikerül a melóban. Ami nem is csoda, hiszen mindvégig higgadtan, magabiztosan, és ami a legfontosabb, folyamatosan, lazsálás nélkül teszed a dolgodat. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, a környezetednek fogalma sincs az átmelózott éjszakákról és hétvégékről, a rengeteg pluszfeladatról, amivel kivívtad a főnököd elismerését.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Állandóan pörögsz, folyamatosan jár az agyad, és akkor is új ötletek megvalósításán töröd a fejed, amikor alig maradt energiád. Ennek többnyire az az oka, hogy a munkád összefüggésben áll az önbecsüléseddel: vagyis minél több szakmai sikert söpörsz be, annál szilárdabb a magabiztosságod. Néha azért állj meg és pihenj, ünnepeld magad, rengeteg időd van az önmegvalósításhoz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-03-11

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: