Bika

A Bikák számára a titok szent és sérthetetlen. A megbízhatósága az egyik legfontosabb tulajdonsága, amire nagyon büszke és nem szeretné ezt eljátszani, így még akkor is tartja a száját, ha már egyértelmű, hogy a titok nem is titok…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlán irtózik a titkoktól, nem kerüli az ilyen helyzeteket, és nagyon nem szereti, ha rábíznak bármi bizalmas infót. Leginkább azért, mert alapjáraton elég pletykás, viszont ha a szavát adja valamire, akkor amellett a végletekig kitart. Szóval, ez a kettősség mindig kényelmetlen számára, de az egészen biztos, hogy nem fog elárulni, akármilyen nehezére is esik!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-02-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: