Skorpió

A Skorpók nagyon félnek attól, hogy közel engedjenek bárkit is, legfőképp azért, mert attól tartanak, elárulják őket. Épp ezért már-már rögeszmésen figyelnek arra, hogy ők se kotyogjanak ki semmit, ami rájuk bíznak. És pont ezért vannak nála olyan nagy biztonságban a titkaid. Nyugi, egészen biztos, hogy soha nem élne vissza velük.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A Bakok nem szeretnek magukról, vagy az érzéseikről beszélni, és mások titkaival sem hajlandóak foglalkozni. A pletykálást kifejezetten kerülik, mert alapból gáz dolognak tartják. Mivel hidegen hagyják őket ezek a sztorik, arra sem veszik a fáradtságot, hogy ők bármit is meséljenek másokról.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-13 - A mai napon, néhány apró változás igen nagy hatást gyakorolhat szerelmi életére

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: