Bika

A Bikák számára a titok szent és sérthetetlen. A megbízhatósága az egyik legfontosabb tulajdonsága, amire nagyon büszke és nem szeretné ezt eljátszani, így még akkor is tartja a száját, ha már egyértelmű, hogy a titok nem is titok…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlán irtózik a titkoktól, nem kerüli az ilyen helyzeteket, és nagyon nem szereti, ha rábíznak bármi bizalmas infót. Leginkább azért, mert alapjáraton elég pletykás, viszont ha a szavát adja valamire, akkor amellett a végletekig kitart. Szóval, ez a kettősség mindig kényelmetlen számára, de az egészen biztos, hogy nem fog elárulni, akármilyen nehezére is esik!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: