Halak + Szűz

A Halak nyílt, míg a Szűz inkább megőrzi az érzelmeit magának. De mivel ez a helyzet, így a Halaknak megvan a képessége, hogy megtanítsa a Szüzet arra, hogy jobban kiadja az érzelmeit, amit sokszor inkább el akar nyomni magában. A Halak hozzájárul a Szűz érzelmi stabilitásához, mivel ők a csillagjegyek egyik legjobb hallgatói. Ez a páros kényelmesen elbeszélget még a legkellemetlenebb dolgokról is, ráadásul ismertek arról, hogy praktikusan élnek együtt. A Szűz célorientált és terv alapú, míg a Halak bizonytalan, és kissé rendezett, és inkább úszik az áramlással. A Szűz viszont képes megtanítani arra a Halakat, hogy valóra váltsa a vágyait, és ne csak az érveket, és ellenérveket sorolja, amikor cselekedni kell. Ez azért van, mert a föld (Szűz) és a víz (Halak) kiváló páros alkotnak azzal, hogy összekapcsolják az érzelmi intelligenciájuk erősségeit, és erős párossá fejlődnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos + Mérleg

A Mérlegek béketeremtő jegyek, míg a Kos inkább hangosaskodó, és arcoskodó. Mivel a Mérlegek jók abban, hogy megtanítsák a Kosokat, hogy mielőtt kimondanának valamit előtte gondolkozznak, így sok konfliktust elkerülhetnek ezáltal. A Mérleg mindig imádni fogja a Kos félelmetes és bátor tempóját, és büszke lesz arra, hogy párja nem hagyja magát, és nem tűri az igazságtalanságot. A Kosok megtaníthatják a Mérlegeknek, hogy hogyan kell meghatározni a prioritásokat, amikor az élet nagy döntései kerülnek eléjük. Ez a heves tűzjegy és a népszerű légi jegy szilárd csapatot alkot, és együtt harcolnak az igazságosság és a bátorság zászlaja alatt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: