Bak + Rák

A kettejük kapcsolata egy szorgalmas és erős duó. Mint a Halaknál és a Szűznél itt is dominál a víz és föld jel egyesülésének minden előnye, azaz a vízjelű jegy (Rák) jól vezeti ellentétes párját. Egyébként pont a Bak és a Rák az állatövi jegyek egyik legkedveltebb ellentétes párja. Mindketten értékelik a munka etikáját, és a praktikusság fontosságát és lelkesednek az egyszerű dolgokért. A Rák és a Bak az egyik legaranyosabb páros, mert a Bak örökre csodálja a Rák párja érzelmi nyitottságát. A páros mindig nyitott lesz arra, hogy biztonságot biztosítsanak egymásnak, és kifejezzék egymás iránt a legmélyebb érzéseiket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika + Skorpió

Ők a csillagjegyek legintenzívebb párja. Ez a két jegy megtanítja nekünk, hogy hogyan kell a legnagyobb képességeinken túl is szeretni. A két jegy erős energiákat áraszt, és az élet mindig perspektíváját megpróbálják megélni. Náluk a mindent vagy semmit elv érvényesül. A Bikáról ismert, hogy kifogástalanul összpontosít, és szeret kis baráti köröket tartani maga körül. A Skorpió az egyetlen vízjel, aki csodálja a hatalmat, és szeret is ezzel élni. Akárcsak a Bak és a Rák esetében a Bikák és a Skorpiók és képesek arra, hogy munkamoráljuk miatt csodás párost alkossanak. Nyitottak és bátrak, ráadásul stabilan építik a karrierjüket. Fontos számukra azonban a magánélet, és szeretnek az elfoglalt életükben ide menekülni. Kötődnek a magántulajdonhoz, és ez biztonsággal tölti el őket. Keményen dolgoznak, karriert és a családi életüket ügyesen vezérlik, és a lehető legszorgalmasabban szeretik egymást, mert a Bika megteremti a Skorpió jegy számára azt, hogy kifejezze a sokszor nyers érzelmeit is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2024-02-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: