Bak + Rák

A kettejük kapcsolata egy szorgalmas és erős duó. Mint a Halaknál és a Szűznél itt is dominál a víz és föld jel egyesülésének minden előnye, azaz a vízjelű jegy (Rák) jól vezeti ellentétes párját. Egyébként pont a Bak és a Rák az állatövi jegyek egyik legkedveltebb ellentétes párja. Mindketten értékelik a munka etikáját, és a praktikusság fontosságát és lelkesednek az egyszerű dolgokért. A Rák és a Bak az egyik legaranyosabb páros, mert a Bak örökre csodálja a Rák párja érzelmi nyitottságát. A páros mindig nyitott lesz arra, hogy biztonságot biztosítsanak egymásnak, és kifejezzék egymás iránt a legmélyebb érzéseiket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minden csak elszántság és kitartás kérdése az életben, kedves Halak, így nincs lehetetlen, csak tehetetlen! A siker receptje voltaképpen ilyen egyszerû, már csak alkalmazni kell a gyakorlatban is, s a legtöbb ember pontosan ennél a résznél bukik el a legtöbbször. Ön ne kövesse a példájukat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika + Skorpió

Ők a csillagjegyek legintenzívebb párja. Ez a két jegy megtanítja nekünk, hogy hogyan kell a legnagyobb képességeinken túl is szeretni. A két jegy erős energiákat áraszt, és az élet mindig perspektíváját megpróbálják megélni. Náluk a mindent vagy semmit elv érvényesül. A Bikáról ismert, hogy kifogástalanul összpontosít, és szeret kis baráti köröket tartani maga körül. A Skorpió az egyetlen vízjel, aki csodálja a hatalmat, és szeret is ezzel élni. Akárcsak a Bak és a Rák esetében a Bikák és a Skorpiók és képesek arra, hogy munkamoráljuk miatt csodás párost alkossanak. Nyitottak és bátrak, ráadásul stabilan építik a karrierjüket. Fontos számukra azonban a magánélet, és szeretnek az elfoglalt életükben ide menekülni. Kötődnek a magántulajdonhoz, és ez biztonsággal tölti el őket. Keményen dolgoznak, karriert és a családi életüket ügyesen vezérlik, és a lehető legszorgalmasabban szeretik egymást, mert a Bika megteremti a Skorpió jegy számára azt, hogy kifejezze a sokszor nyers érzelmeit is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-06 - Bizonyos körülmények, kissé lehangolóak lehetnek, mert nagyban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: