Skorpió (október 23. – november 21.)

Várd ki azt a valakit, aki tökéletesen elfogadja a barátaidat és a családodat. Nem lesz rájuk féltékeny, nem akar kizárólagosan birtokolni. Várj arra a férfira, aki meglátja benned a kedvességet, és hogy milyen nagyszerű, jó ember vagy valójában. Akinek végre nem az lesz a célja, hogy lenyűgözzön, majd szolgálójává tegyen. Hanem aki egyenrangú félként kezel a kapcsolatban, miközben nem esik nehezére kitárni a szívét feléd. Várj arra, aki képes erre veled.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (december 22. – január 19.)

Arra vársz, aki a tükörképed férfiban. Szellemileg, lelkileg. És várj is, mert ő lesz számodra a tökéletes választás. Hasonló érdeklődési körök, azonos látásmód köt majd össze titeket. Ő lesz az, aki hozzád hasonlóan büszke lesz egy sikeres nap végén, és nem lesz féltékeny a te szakmai sikereidre. Sőt, veled együtt örül majd. Várd ki őt, aki teljes szívéből szeret, és bármennyire törtető és sikerre termett, téged tart majd élete fénypontjának. Ő az, akiért megéri várnod, mert ő lesz, akit igazán megérdemelsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-21

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: